Te-ai născut din abundenţă, pentru abundenţă

În lumea care ne înconjoară se oglindeşte fiinţa noastră. De câte ori te uiţi în jurul tău şi nu îţi place ce vezi?

De câte ori întâmpini rezistenţa în a trăi ceea ce îţi doreşti? De câte ori ai dat vina pe circumstanţe, pe situaţia economică, pe alţi oameni pentru că nu trăieşti abundenţă în toate domeniile vieţii tale?

Când spun abundenta mă refer, la relaţii împlinitoare, la o sănătate bună, la o situaţie financiară  care să îţi îndeplinească nevoile.

Te-ai gândit vreodată care e definiţia ta pentru  viaţă şi pentru toate lucrurile pe care le doreşti?

Cunosc oameni care spun că viaţa e o luptă şi pot să pun pariu că modul în care experimentează viaţa chiar este o luptă.

Iar alţii oameni care spun că viaţa este un dar, şi miracolele se întâmplă în viaţa lor la tot pasul.

Care este definiţia ta pentru viaţă? Gândeşte-te chiar acum, ce obişnuieşti să spui despre ea, şi de câtă vreme, pentru a începe  să vezi de ce ai exprimentat tot ce ai experimentat până acum.

Pentru foarte mult timp nu am putut să vedem că în interiorul nostru se afla o putere creatoare.

Ne-am născut din abundenţă universului pentru a gusta abundenta universului. Atunci când am venit pe lume am ştiut acest lucru, însă, pe măsură ce am crescut însă, am absorbit o mulţime de ‘’adevaruri’’ despre cum stau lucrurile în viaţă şi care ne-au împiedicat să trăim aceasta magie. Astfel ne-am format un sistem de credinţe şi un mod de a vedea lumea.

Poate am putea crede că este puţin lucru, şi este nesemnificativ acest sistem, însă vreau să îţi spun, că este mai important decât ai fi crezut vreodată.

Tot ceea ce trăieşti în fiecare clipă în viaţa ta se bazează pe acest sistem.

Realitatea ta exterioară se creează din aceste credinţe.

Partea interesantă însă, este că ele nu se crează din partea conştientă a fiinţei tale, ci din acea parte inconştientă şi invizibilă, care a sedimentat toate aceste credinţe.

Se spune că există 4 etape ale evoluţiei umane:

Stadiul de victimă

Stadiul  Deţin puterea

Stadiul Abandonării în faţa vieţii

Stadiul Iluminării

Dacă te afli în stadiul de victima, mereu vei blama societatea economică, alţi oameni, circumstanţele, absolut tot ce e în exterior pentru ceea ce trăieşti în viaţa ta.  Ei bine, dacă vei rămâne la acest nivel şi nu începi să îţi asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce trăieşti în viaţa ta, vei continua să trăieşti fără a fi conştientă de puterea ta de creaţie.

Te vei simţi năpăstuita de soartă, abuzata de condiţiile exterioare şi nu vei crea decât mai multă insatisfacţie în viat ta.

Stadiul al doilea este stadiul în care realizezi că ai o puterea de co-creatie a realităţii tale exterioare. Aici deja începi să conştientizezi că ai puterea să modifici realitatea ta exterioară prin transformarea realităţii tale interioare.

Începi să dai la o parte acele credinţe pe care le-ai considerat adevăruri o viaţă întreagă, şi care nu îţi servesc şi să îţi pui un joben magic prin care să începi să materializezi în viaţa ta lucrurile pe care le doreşti. Îţi dai seama că modul în care tu priveşti viaţa, creează viaţă pe care o trăieşti.

De foarte multe ori respingem o mulţime de informaţii noi care ne-ar putea servi pentru că le considerăm iluzorii.

Vreau să te gândeşti însă, că atunci când s-a inventat avionul, atunci când s-a descoperit că pământul e rotund, cei care au ajuns la aceste concluzii nu au fost crezuţi, la început. De ce? Pentru că oamenii deja credeau că ştiu care este modul în  care lucrurile stau în viaţă şi nu puteau să facă un salt în credinţă, şi să se deschidă posibilităţii că există o altă cale.

Evoluţia se bazează pe a te deschide posibilităţii că există ceva mai mult decât poţi vedea într-un anumit moment, şi a te deschide să primeşti în viaţa ta aceste lucruri.

Te înţeleg perfect însă, şi nu te codamn că nu ai putut să îţi vezi până acum , adevărata putere. Cum ai fi putut, când în inconştientul tău s-au sedimentat, acele lucruri pe care le-ai auzit în mod repetat de-a lungul vieţii.

Însă vreau să îţi spun că poţi să îţi transformi viaţa, schimbând această imagine care nu îţi serveşte cu una care îţi serveşte.

În stadiul abandonării în faţa vieţii, deja ţi-ai dat seama că ai putere de co-creatie însă în acelaşi timp, realizezi că există o forţă superioară ţie, o conştiinţă superioară care se experimentează prin tine, şi ştie de ce ai nevoie pentru evoluţia ta.

Am uitat pe parcursul vieţii cine suntem cu adevărat, tocmai de dragul jocului de a redescoperi acest lucru. Am lăsat însă, o mulţime de semne care să ne ajute să ne amintim.

Aceste semne sunt prezente zi de zi în viaţa noastră. Tot ceea ce trebuie să faci, este să le observi. Tot ce există în viaţa ta, are un mesaj pentru tine. Îţi arată clipa de clipă care este modul în care ţi vezi viaţa, şi te vezi pe tine însuţi/însăţi.

Când te abandonezi în faţa vieţii, rămânând conştientă că totul se întâmplă la momentul potrivit, în locul potrivit, pentru a te ajuta să evoluezi, înseamnă că  te-ai abandonat în fata scopului spiritual al vieţii tale, acela de a-ţi reaminti cine eşti şi a ajunge să vezi măreţia fiinţei tale.

Majoritatea oamenilor pornesc pe drumul dezvoltării personale, şi încep să accepte că într-adevăr au o putere de co-creatie, însă nu reuşesc să materializeze ceea ce au nevoie.

De ce se întâmpla acest lucru?

Pentru că din conştient nu poţi crea nimic. Este esenţial să transformi acele imagini care s-au creat în inconştientul tău despre viaţa, lume, abundenţă, sănătate, despre cine crezi că eşti.

Viaţa ne-a fost dată să ne întoarcem la noi înşine, să ne întoarcem la dragoste şi să ne bucurăm de acest joc şi această călătorie clipa de clipă.

În acelaşi timp noi suntem creatorii jocului dar şi jucătorii.

Dacă stai să te gândeşti puţin, în fiecare joc, cunoaştem locul în care trebuie să ajungem, şi totuşi ne jucăm pentru distracţie şi bucuria călătoriei spre stadiul final.

Dacă am ajunge direct la final într-o secundă, jocul nu ar mai avea niciun farmec.

Poate te vei întreba ok, dar cum schimb acele imagini care sunt prezente în inconştientul meu, în acea parte invizibilă a mea, pentru a putea să îmi transform realitatea exterioară şi a gusta abundenţă.

Ei bine, există o singură cheie. Repetiţia. Dacă ai ajuns să vezi şiş a experimentezi  viaţa într-un anumit mod care te nemulţumeşte, prin repetarea acelorasi’’ adevaruri’’, înseamnă că există şi reversul medaliei.

Există şi acele adevăruri care să îţi ofere  o viaţă care te mulţumeşte.  Tot ce ai de făcut este să sedimentezi aceste noi adevăruri, adânc în partea invizibilă a fiinţei tale. Numeşte-o inconştient.

Dacă încă nu materializezi anumite lucruri în viaţa ta, deşi ştii, care este calea la nivel conştient, înseamnă că la nivel inconştient încă rulează acele credinţe care nu îţi dau voie să guşti mai mult din abundenţă care eşti.

Ai nevoie de noi credinţe suportive pe care le să sedimentezi în inconştientul tău. O dată ce faci acest lucru, totul în afara ta se transformă.

Eşti pregătită să renunţi la anumite adevăruri despre viaţa pe care le-ai crezut, ani de zile şi care nu ţi-au adus rezultatele dorite, viaţa magică pe care o meriţi şi pentru care te-ai născut?

Ai şansa să o faci. Acest articol, este unul din semnele pe care ţi le-ai lăsat tu pentru tine, pentru a-ţi aminti cum să faci asta.

Şi următorul material audio, pe care ţi-l ofer mai jos, este unul din instrumentele prin care poţi începe să aduci abundenţă în viaţa ta.

Am trăit prin proprie experienţă această transformare. Şi dacă nu mă crezi, uită-te la oamenii din jurul tău, care au ajuns la ceea ce tu îţi doreşti. Întreabă-I care este părerea lor, despre aceste lucruri, şi vei vedea că modul în care ei văd lucrurile le-au adus rezultatele pe care le au.

Nu eşti cu nimic mai prejos decât ei. Pur şi simplu, tot ce trebuie să faci, este să renunţi la credinţele tale nesuportive şi să te îmbraci cu cele suportive.

Sunt aici, să îţi arăt o cale prin care poţi face asta, pentru că tu ţi-ai lăsat ţie însăţi un semn prin mine.

În fiecare dimineaţă foloseşte următorul material, pentru a sedimenta în inconştientul tău, noi adevăruri, suportive care să te facă să trăieşti ceea ce doreşti, în domeniul abundenţei.

Repetă aceste adevăruri, cât de mulţi poţi, până când începi să vezi în exteriorul tău transformările. Repetarea lor te va duce la sedimentarea unei noi imagini despre ceea ce îţi doreşti, iar aceasta sedimentare va duce la exprimarea puterii tale de co-creatie , prin manifestarea în realitatea ta exterioară a lucrurilor de care ai nevoie în acest joc.

Viaţa te iubeşte. Ai fost creat/creată pentru a gusta şi partea magică a vieţii. Totul este dual în această lume. Dacă există un motiv prin care nu ai ce îţi doreşti, înseamnă că există şi motivul prin care să poţi avea ce îţi doreşti, doar că te-ai concentrat atât de mult pe prima parte, încât nu ai dat voie celeilalte să se exprime.

Tot ceea ce încarci cu energie şi atenţie se materializează în viaţa ta. Alege să să încarci cu energie magia, în locul întunericului. Alege să încarci cu energie, iubirea în detrimentul fricii. Alege să încarci cu energie ceea ce doreşti, în locul a ceea ce nu îţi doreşti. Alege să te concetrezi pe lucrurile pentru care eşti recunoscători în viaţa ta, în locul lucrurilor care îţi lipsesc.

Probabil ai auzit deja, că recunoştinţa crează mai multă recunoştinţa şi lipsa mai multă lipsa. Acum e momentul să îţi reaminteşti asta.

Vreau să îmi laşi un comentariu mai jos şi să îmi spui 5 lucruri pe care le crezi în acest moment despre bani şi care simţi că sunt adevărate.

După aceea, te invit să asculţi acest material timp de 30 zile minim, în fiecare zi, şi să observi ce se întâmplă.

Fie că mă crezi sau nu, încearcă. Nu ai nimic de pierdut.

1. Afirmaţii pentru Abundenţă

Dacă vrei să te îmbraci cu credinţe suportive pentru încrederea în sine, pentru armonizarea trup-minte, pentru dragoste şi relaţii sănătoase, şi pentru iertare, care reprezintă împăcarea cu trecutulul şi eliberarea fluxului iubirii şi magiei în viaţa ta, îţi recomand întreg DVD de pe care face parte acest material.

Revendică-ţi puterea creatoare.