Termeni si conditii 

 
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.cristinamiculete.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

www.cristinamiculete.ro este administrat de SC. Satya Centetr SRL cu sediul in Timisoara, str Mircea cel Batran nr 113 A, jud. Timis, inregistrata la Registrul Comertului Timis cu nrJ35/581/2018, CUI 38921738 

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.cristinamiculete.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare: 

Pentru a putea cumpara de pe www.cristinamiculete.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. 

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. 

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila. 

Pret si modalitati de plata: 

Preturile prezentate includ TVA. 

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare, acolo unde este cazul. 

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash pentru produse tangibile, livrate clientului, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online. 

Informatii privitoare la livrare: 

Termenul de livrare este de 1-10 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. 

Livrarea produselor in format electronic se face imediat dupa confirmarea platii, in mod automat, printr-o notificare trimisa pe adresa de e-mail folosita la comanda. 

Livrarea produselor cu caracter tangibil se face prin curierat rapid, direct la adresa inscrisa la comanda inregistrata. Livrarea este intermediata printr-o terta parte, serviciul de curierat cu care se va agrea colaborarea. 

Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.cristinamiculete.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Satya Center S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.cristinamiculete.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@cristinamiculete.ro