Cristina Miculete

“Autor, instructor yoga autorizat, trainer evoluţie personală şi spirituală, consilier filozofic, manager Satya Yoga and Education Center Timişoara”

Dintre materialele de evoluţie personală create de Cristina, amintim:

Cartea Îndrăgosteşte-te de tine, DVD-ul Puterea Creatoare a afirmaţiilor, programul online Deschide-ţi drumul spre iubire.

În ultimii 12 ani de zile a făcut parte din nenumărate programe de evoluţie personală şi spirituală, a participat la sute de workshopuri, atât în ţara cât şi India lucrând cu maeştrii şi şamani, şi considerându-i pe Mooji, Rune Heivang, Rămână Maharishi, şi Sadghuru unele din cele mai mari surse de inspiraţie în călătoria personală. Apoi la rândul ei  a lucrat cu sute de oameni în şedinţe individuală de coaching precum şi în workshopurile, taberele, clasele şi meditaţiile pe care le susţine la centrul Satya şi nu numai.

S-a specializat pe Yoga pentru copii, a iniţiat programul Evokid, program de evoluţie personală pentru copii, lucrând pe inteligenta emoţională şi filosofie pentru copii, alături de yoga, cu scopul dezvoltării de competente complementare şcolii astfel încât copilul de mic să gaseasa armonia trup-minte-suflet.

Cum a început totul?

”Numele meu este Cristina Miculete şi acum câţiva ani eram şi eu în nenumărate căutări. Simţeam că nu mă mai regăsesc, ca viaţa a devenit copleşitoare şi am obosit de suferinţă. Corpul meu se îmbolnăvea frecevent, şi mă simţeam complet lipsită de viaţă şi energie.

Îmi doream să scap de locul de muncă monoton, plictisitor, care nu îmi mai aducea nicio satisfacţie şi îmi doream să găsesc ceea ce ştiam intuitiv: cealaltă latură a vieţii, cu mai puţină suferinţa şi mai multă bucurie şi linişte sufletească.

Dintotdeauna am avut o afinitate pentru psihologia umană şi mai ales pentru posibilitatea de a-i ajuta pe oameni să fie mai sănătoşi mental, emoţional, spiritual şi fizic dar nu ştiam exact calea. Dintotdeauna mi-am dorit să reuşesc să creez o comunitate de persoane pe care să o ajut să implementeze obiceiuri sănătoase, stabile prin care să îşi păstreze echilibrul în viaţa de zi cu zi. Iniţial m-am concentrat foarte mult pe partea mentală, emoţională şi spirituală, în lucrul cu mine însami şi cu ceilalţi, dar am neglijat dimensiunea fizică.

… până când am descoperit cum Yoga le îmbina armonios pe toate 4.

Şi abia acum pot spune că am instrumentele  potrivite pentru echilibrul trup-minte-suflet.

Sunt nerăbdătoare să dau mai departe tot ceea ce am descoperit în cei 12 ani de evoluţie personală în domenii precum yoga, autocunoaştere, parenting.

Te invit în acest colţişor, pe Tine fiinţă frumoasă,  spre a ne  cunoaşte şi spre a descoperi  împreună cine suntem mai presus de vârstă, culoarea părului, aspect fizic şi stil vestimentar. Cum să te cunoşti pe tine însăţi, cum să ai parte de viaţa mult visată, cum să trăieşti la un  nivel superior şi cum să faci faţa problemelor care apar pe drumul spre destinaţie. Există o parte a vieţii care este magică, şi există un paradis pe pământ, la care putem ajunge fiecare dintre noi. Fiecare are înăuntru un maestru,şi o dată ce îl descoperi, vei găsi tot ceea ce ai căutat vreodată.

Cu iubire,

Cristina Miculete