Cine sunt eu şi ce pot eu să fac? De ce ţi-ai pune o astfel  de întrebare? Nimeni în lume nu îţi cere  să pătrunzi atât de adânc în introspecţie.  Aparent nu ai nevoie de asta pentru a obţine un job, nu ai nevoie de asta pentru a te căsători, nu ai nevoie de asta pentru a cumpăra o casă, nu ai nevoie pentru a învăţa o limbă străină, aparent nu ai nevoie de asta pentru nimic. Însă dacă te întrebi asta, întrebarea vine din ceva diferit, ca şi o chemare interioară de a afla ceva, de a-ţi răspunde la anumite întrebări.  O chemare de a sparge toată condiţionarea, de a te elibera de un mod de gândire pe care l-ai învăţat şi care nu ţi se potriveşte, nu este în concordanţă cu fiinţa ta interioară, un  mod de gândire care e responsabil pentru suferinţă din viaţa ta.

Acest mod de gândire te-a sabotat până acum, din umbră, aducând în viaţa ta rezultate care te privează de bucurie.

Prin această întrebare multe fiinţe au ieşit din confuzie pentru totdeauna, liberi de teamă de a muri, de teamă de a trăi, liberi de sentimentul că trăiesc viaţa altcuiva. Pentru că această întrebare te conduce spre descoperirea faptului că eşti o fiinţă care are o putere mai mare decât ai fi crezut vreodată,o fiinţă căreia i-au fost date o mulţime de daruri pe care le poate folosi în avantajul ei.

Mergând adânc în fiinţa ta, vei experimenta viaţa într-un total alt mod decât ai fost condiţionat să o percepi până acum. Acesta va fi momentul în care bucuria şi liniştea sufletească se vor instala pentru totdeauna în interiorul tău şi vei putea să priveşti ca un observator toate celelalte lucruri trecătoare, detaşat. Acesta va fi momentul în care cu adevărat vei putea manifesta abundenţă, sănătatea , dragostea în viaţa ta ca expresie a cine eşti tu în interior.

Totul se rezumă la întoarcerea la inocenta, la întoarcerea la fiinţă perfectă care ai venit pe lume, aceea fiinţă care nu cunoaşte limite, condiţionări, şi negativism, acea fiinţă plină de bucurie şi iubire.  Tot ce trebuie să faci este să te centrezi pe eliberarea de condiţionările  şi credinţele negative pe care le-ai cules de-a lungul vieţii din jurul tău de la oameni care considerau că ei ştiu ce e mai bine pentru tine şi să regăseşti adevărul.

‘’Cautarea adevărului reprezintă de fapt căutarea de sine. Adevărul pe care îl cauţi eşti Tu. ‘’

Tu cel adevărat, tu cel de sub mantia tuturor ideilor care îţi îmbraca adevărata fiinţă din copilărie şi până în prezent.

Gândurile ne creează realitatea se spune, însă un gând fără credinţă nu valorează nimic, în timp ce un gând cu credinţa poate opri un război. E esenţial să ajungem la esenţa noastră, care dincolo de toate straturile , este doar măreţie şi iubire. Uneori  devine însă destul de dificil să-i auzim vocea prin zgomotul zilnic care ne înconjoară şi să ne încredem în cele mai minunate lucruri pe care această ni le transmite. Prea mult timp am fost obişnuiţi altfel.

Mergând prin viaţă şi în acelaşi timp pe drumul către evoluţia sufletului, am observat  multă confuzie. Această confuzie m-a urmărit  şi pe mine multă vreme, deşi am păşit pe drumul dezvoltării personale şi pe drumul căutării unei căi care să mă scape de suferinţă  de câţiva ani. De fiecare dată am primit altă strategie, altă metodă, altă tehnică care îmi promitea obţinerea succesului în toate formele sale, financiar,  relaţional, personal, profesional. Întotdeauna mă centram pe vocile din exteriorul meu în loc să învăţ să comunic cu sufletul meu. Niciuna dintre  strategii însă nu mi-a adus ceea ce căutăm ci doar frânturi şi iluzii. Acestea singure fără călătoria plină de semnificaţie şi înţelegerea a cine sunt eu, nu au valorat absolut nimic.

Din ce în ce mai multă lume caută o cale prin care poate să trăiască o viaţă plină de bucurie, pace sufletească, sentimentul de abundentă şi plenitudine şi există din ce în ce mai multe promisiuni ale acestora prin diferitele programe de dezvoltare personală care apar.  Fiecare dintre ele  poartă cu sine o bună intenţie  însă în acelaşi timp ,în opinia mea, multe dintre ele  poartă un adevăr subiectiv.

De ce?

Pentru că nu există o strategie sau o reţetă universal valabilă pentru  toată lumea şi aceste metode te pot băga în ceaţă mult mai mult decât erai până să începi să le aplici.

Înainte de toate avem nevoie să ne reamintim cine suntem, înainte de toate avem nevoie să revenim la adevăr. Prea multă lume ne-a învăţat să fimi pesimişti, limitaţi şi prea puţini să-ne  păstrăm atitudinea pozitivă şi percepţia despre viaţa ca fiind una luminoasă în zilele noastre.  Prea puţini mai credem că suntem fiinţe perfecte, cu un potenţial creator extraordinar. De aceea avem nevoie să aducem reamintiri sinelui în permanenţă. Dacă nu-i auzi vocea, datorită zgomotului, poţi începe tu să comunici cu el, şoptindu-i adevărul , la care cu siguranţă el îţi va răspunde cu adevăr şi bogăţie, în toate formele ei.

De câte ori ai încercat diferite strategii şi tehnici pentru a reuşi să nu mai suferi în relaţii?

De câte ori ai încercat strategii pentru a reuşi să-ţi împlineşti nevoile materiale şi să trăieşti o viaţă plină de bucurie?

De câte ori ţi-ai stabilit obiective la care nu ai ajuns şi te-ai simţit dezamăgit?

De câte ori ţi-ai dat seama cât de puţin crezi în tine şi cât de puţin te iubeşti şi totuşi nu ai reuşit să faci ceva concret pentru a schimba acest lucru?

De câte ori ai luat conştient o decizie şi ai crezut că ea te va duce acolo unde îţi doreşti?

De câte ori ţi-ai dorit cu tărie să ieşi din acest labirint al suferinţei şi nu ai reuşit?

De când aştepţi iubirea în viaţa ta?

Unul din motivele pentru care nu ai reuşit aceste lucruri, deşi poate conştient ai luat decizia să o faci, este că în subconştientul tău încă rulaza programe şi tipare vechi de gândire care îţi  aduc ceea ce nu îţi doreşti.  Chiar dacă iei decizii conştient, e important să faci aceste transformări şi la nivel profund. Este esenţial să acţionezi asupra subconştientului tău, care încă te sabotează. El a fost hrănit mult timp cu programe negative, cuvinte descurajatoare şi condiţionări. Rădăcinile lui sunt puternice . Tu cum îl hrăneşti astăzi? Care sunt cuvintele pe care ţi le spui? Care este limbajul pe care îl foloseşti când vorbeşti cu tine? Chiar şi astăzi el răspunde cuvintelor tale . Tot ceea tu îi spui s-ar putea să fie motivul pentru care ai în viaţa ta bucurie sau suferinţa, motivul pentru care atragi ce îţi doreşti sau ceea ce nu îţi doreşti.

În interiorul tău încă nu crezi că poţi! Nu crezi că poţi să ajungi la abundenţă, iubire, sănătate. Te-ai pierdut atât de mult printre credinţele societăţii şi ale celorlalţi încât nu mai crezi în puterea ta interioară şi în potenţialul tău de a crea. Oricât ai aştepta alt salavator , pentru a te scoate din nefericire, el nu va veni din afară. Salvatorul tău eşti Tu însuţi.  Pentru că oricât de mult ai spune tu că nu poţi, la fel de mult am să-ţi spun eu că  POŢI.  Tot ce trebuie să faci este să ajungi să crezi din nou. Acesta este singurul secret. Doar atunci când crezi poţi creea.

Eşti pregătită să îţi revendici potenţialul creator? Mai există în tine vreo sămânţă de credinţa în puterea ta interioară?

S-au scris multe despre puterea credinţei , şi au fost şi mai multe dovezi. Dacă alegi să crezi în măreţie  şi frumuseţea vieţii , poţi să trăieşti aceste lucruri. Important e să ajungi să te îmbraci cu acele credinţe care rezonează cu vocea divină a sufletului tău. Doar aşa, vei trăi miracolele vieţi.

Cu iubire