Dragă suflet drag,

Oriunde te-ai afla astăzi vreau să ştii că  fericirea nu este ceva ce trebuie să aştepţi, bucuria nu este ceva ce se pune în aşteptare până la următorul concediu, weekend, sau vacanţă. Inima ta şi sufletul tău întotdeauna îţi spun când eşti aliniată cu fericirea ta. Dacă ţi-a fost prea teamă să asculţi până acum, nu e nici o problemă, în general aşa ne-a obişnuit această lume.

Dar lucrurile nu mai  trebuie să stea aşa în lumea ta. Poţi alege iubirea în locul fricii, am făcut-o şi eu, i-am învăţat pe alţii cum să o facă  şi ghici ce, toţi suntem în regulă,  mai mult decât în regulă şi suntem în controlul propriei noastre fericiri.

M-am întrebat în urmă cu ceva vreme, ce sunt dispusă să fac pentru fericirea mea şi astăzi te întreb şi pe tine. Pentru că am observat că în timp ce toţi spunem că vrem  să fim fericiţi, majoritatea  oamenilor  îşi petrec timpul alergând după fericire decât să îşi petreacă timpul trăind-o. Şi când văd care sunt acţiunile pe care ar trebui să le facă ca să trăiască fericirea, dau înapoi şi lasa  frică şi falsă siguranţă  să preia controlul asupra vieţilor lor.

De fiecare dată când simt că  mă aflu într-un loc al vieţii mele în care nu mai simt bucurie, mă opresc şi mă uit în jurul meu să văd care sunt acele aspecte cu care nu mai rezonez, iar apoi îndrăznesc  să fac tot ce e necesar pentru a mă întoarce din nou spre bucurie.

Dacă eu nu sunt dispusă să fac tot ceea ce este necesar pentru fericirea mea, cine o va face?

Nimeni nu mă poate salva şi nimeni nu o va face. Ştiu că eu sunt singura care poate să se salveze şi că e imperios necesar să urmez această cale.

Dacă tu nu eşti dispusă să  faci ceea ce este necesar să îţi armonizezi viaţa cu fericirea,  chiar dacă deciziile pe care trebuie să le faci pentru asta par înfricoşătoare, atunci cine o va face? Dacă tu nu eşti dispusă să faci un salt în credinţa chiar dacă nu ştii cum te vei descurca cu banii, chiar dacă îi vei dezamăgi pe alţii, atunci cine o vă fac?

În timpul vieţii mele, mi-am dat demisia de la joburi, fără să am habar ce voi face în continuare să creez bani în viaţa mea, am părăsit relaţii deşi nu ştiam ce se va întâmpla după aceea, am îndrăznit să renunţ la ceea ce îmi conferea un sentiment de siguranţă pentru a plonja în necunoscut.

Şi ghici ce? Am supravieţuit şi viaţa a aranajat lucrurile în aşa fel încât să fiu în regulă de fiecare dată.

Am învăţat că există două filtre prin care poţi lua decizii în viaţă, unul dintre ele este iubirea , iar celălalt este frică.

Atunci când iei decizii din locul iubirii, din locul adevăratei tale esenţe bucuria urmează aceste decizii şi invers. Atunci când iei acele decizii care îţi provoacă bucurie, şi eşti dispusă să renunţi la teamă, mergând la drum cu încrederea că nu eşti singură, şi că suportul divin este alături trăieşti acea viaţă minunată pentru care ai fost creată.

Ştiu ce îţi spune frică atunci când apare pentru că am trăit cu ea atâta vreme.

Dacă eşti nemulţumită de locul de muncă pe care îl ai, îţi va spune că nu ai unde să te duci, că nu ai cum să iei o asemenea decizie de a pleca pur şi simplu. Ce vei face să aduci bani în viaţa ta? Vei ajunge să mori de foame.

Dacă eşti nemulţumită de relaţia în care te afli îţi va spune, că nimeni nu te va mai iubi vreodată şi că nu vei putea să supravieţuieşti de una singură.

Toate aceste lucruri sunt iluzii care te blochează să îţi trăieşti viaţa cu bucurie aşa cum ai fost creată să o trăieşti.

Trezind tot mai mult frică în interiorul tău în locul iubirii, te vei simţi în ce ce în ce mai mult o victimă a vieţii, captiva în propriile tale experienţe şi vei gusta sentimente de nemulţumire.

Nu trebuie să trăieşti o viaţă plină de suferinţă când ai posibilitatea să trăieşti o viaţă plină de bucurie. Această cale există, uită-te în jurul tău şi vezi că există oameni care deja trăiesc în acest mod. Ce crezi că fac ei diferit faţă de tine? Îţi spun eu, au ales să treacă peste temeri, şi au păşit cu curaj în necunoscut.

De ce crezi că unii oameni au iubire în viaţa lor? De ce crezi că unii oameni creează bani din pasiunea lor? De ce unii oameni se simt liberi şi fericiţi în fiecare zi?

Pentru că au învăţat să trezească iubirea în interiorul lor şi să ia deciziile din acest loc.

Aceşti oameni ştiu că barierele care există între ei şi viaţa pe care şi-o doresc sunt întotdeauna propriile lor limitări şi temeri.

Atunci când au avut doi bănuţi, au decis că unul să îl cheltuiască pe pâine şi unul să îl  cheltuiască pentru a-şi hrăni mintea şi sufletul.

Povestea mea

Sunt oameni care vin astăzi şi îmi spun că dacă vreau să ajut oamenii să nu mai cer bani pentru asta. Ei bine pe această cale vreau să îmi deschid inima şi să vă spun câteva lucruri despre mine.

În urmă cu ani de zile, mi-am dat demisia de la locul meu de muncă, pentru că sufletul îmi era împietrit şi nemulţumit. Simţeam că mă sufoc şi că ceea ce fac nu îmi mai provoacă bucurie. Am avut curajul să ies dintr-o relaţie care doar mă consumă, şi mă afunda pe zi ce trecea într-un infern al propriilor mele gânduri. Am călcat în picioare toate temerile care îmi spuneau: Ce vei face de acum înainte? Cum vei trăi? Cum te vei descurca? Dacă nu vei mai găsi niciodată pe cineva care să te iubească?  Şi pur şi simplu mi-am urmat vocea eliberatoare a sufletului. Mi-am dat seama că nu mai rezonez cu absolut nimic din ce este în viaţa mea, şi tot ceea ce mă ţinea captivă în acea situaţie era teama mea. Mi-am cheltuit un bănuţ pe pâine şi un bănuţ pe a-mi hrăni mintea şi sufletul. Uneori ultimii bani îi cheltuiam în această direcţie. La început investeam în cărţi, în seminarii în tot ceea ce mă ghida mai departe spre a găsi interiorul meu răspunsurile pe care le căutam. Niciodată nu am considerat că acei oameni cărora le cumpărăm produsele nu merită banii pe care îi dădeam. Eram conştientă că ei şi-au dedicat viaţa ajutând alţi oameni şi câtă muncă, energie şi efort depun pentru acest lucru. Eram conştientă că o fac cu bucurie şi din tot sufletul atât pentru ei cât şi pentru ceilalţi oameni. Eram conştientă că este o muncă ca oricare altă muncă şi că datorită faptului că trăim într-o societate bazată pe bani, merită să fie plătiţi pentru asta.

Nimeni din lumea asta , dacă nu ar avea nevoie de bani pentru a trăi, nu ar cere vreo recompensă pentru munca pe care o face pentru ceilalţi.

Am ales atunci să îmi urmez pasiunea de mult îngropată de a scrie şi de a ajuta oamenii. Şi am început să fac acest lucru. Multă vreme mi-am investit timp, energie şi chiar propria mea viaţă trăind, experimentând, cercetând care este modalitatea prin care îţi poţi transforma realitatea exterioară plecând din interior. Unele momente au fost dificile dar am perseverat păstrând întotdeauna încrederea că nu sunt singură şi că trebuie să fac tot ceea ce este necesar pentru a trăi cu bucurie în fiecare zi.

Am dăruit tot ce descopeream prin articolele mele, prin a lucra cu oamenii are aveau nevoie de ajutor. De multe ori am dăruit fără a cere nimic pentru munca mea.

Tot ceea ce fac astăzi fac cu bucurie şi cu iubire şi pentru că ştiu cât de valoroase sunt informaţiile pe care le dau mai departe. Ştiu care este calea prin care eu mi-am transformat viaţa în ceva magic, pentru că am trăit fiecare pas. Nu vorbesc din cărţi şi vorbesc din ceea ce am trăit prin cunoaştere directă, după ce am citit nenumărate cărţi.

Ştiu că fiecare dintre noi merităm să trăim o astfel de viaţă, plină de bucurie şi fericire în fiecare zi şi mai ştiu că este posibil şi pentru tine.

Multă vreme m-am simţit vinovată pentru că pretind bani pentru munca mea, pentru produsele pe care le lansez. În interiorul meu se ducea o luptă  şi astfel se ducea o luptă cu banii şi în exteriorul meu. Ori de câte ori întâmpini această rezistenţă în lumea exterioară, de a ajunge la lucrurile de care ai nevoie este pentru că ai nişte credinţe limitative legate de acel lucru.

Trebuie să ştii

Ceea ce vreau să-ţi spun astăzi este că dacă rămâi în teamă atunci blochezi cursul natural al lucrurilor minunate ale vieţii pe care le meriţi pentru simplu fapt că exişti, pentru simplu fapt că ai un rol în acest întreg, în această lume. Fără ţine lumea nu ar mai fi la fel. Ai încredere că meriţi totul, pentru că eşti o fiinţă minunată. Alege să trăieşti din locul iubirii, să trezeşti iubirea în viaţa ta pentru că astfel trezeşti iubirea în toţi oamenii pe care îi întâlneşti şi începi să trăieşti viaţa pentru care ai fost creată.

În esenţă eşti iubire, şi această iubire începe să se reflecte în interiorul tău din moment ce tu înveţi să te conectezi cu ea.

Imaginează-ţi cum ar fi să primeşti iubire în viaţa ta, în fiecare clipă. Imaginează-ţi cum ar fi să începi să trăieşti relaţii de cuplu şi cu ceilalţi oameni pline de bucurie şi împlinire.

Doar gândeşte-te ca şi tu poţi gusta bucuria vieţii în fiecare clipă aşa cum o fac deja atâţia oameni. Totul ţine de cât de mult vrei să transcezi ignoranta pe care societatea ţi-a insuflat-o, totul ţine de ce eşti dispusă să faci pentru fericirea ta.

Când păşeşti cu curaj în viaţă şi cu încredere, nu ai cum să dai greş niciodată. Totul te duce spre evoluţie.

Tu ce eşti dispusă să faci pentru fericirea ta? Lasă-mi un comentariu.

Pe curând!