Nimic nu e întâmplător în viaţă. Nimic nu se întâmplă fără o semnificaţie. Fiecare pas pe care îl trăieşti de-a lungul vieţii poartă cu el un mesaj pentru tine. Şi această lege nu se aplică doar pentru unii sau pentru alţii , sau doar pentru anumite momente iar pentru altele nu.

Poate că nu reuşeşti să vezi pe moment care este acest lucru însă dacă priveşti de undeva de deasupra ta, la tot ce ai trăit, vei începe să obţii din ce în ce mai multă claritate.

Astăzi vreau să îmi pun sufletul pe tavă în faţa ta, să mă dezbrac de orice mască, şi să îţi vorbesc din străfundul sufletului meu complet. Am mai făcut-o de multe ori, dar acum realizez că unele lucruri au rămas nespuse. Şi acum este momentul să ţi le spun.

De când am pornit pe drumul regăsirii sinelui meu autentic, am parcurs o mulţime de etape, am trăit o varietate de experienţe, am râs cu tot sufletul, am plâns cu tot sufletul. În aceeaşi măsură am iubit cu tot sufletul, am dăruit cu tot sufletul dar au fost şi momente de rătăcire. Însă şi acestea au fost perfecte pentru acel moment. Pentru că totul este în perfect potrivit în fiecare clipă şi îşi joacă rolul în viaţa noastră.

Şi cei mai mari maeştrii spirituali de care ai auzit, au avut propriile lor momente de rătăcire, ele fac parte din experienţa umană şi încă le au.  Asta nu înseamnă că atunci când primeşti un mesaj de la ei, trebuie să le judeci tu viaţa, dimpotrivă, e esenţial să primeşti mesajul fără să judeci mesagerul. Aici se află adevărata înţelepciune.

Eu m-am angajat în urmă cu multă vreme să dau mai departe tot ceea ce universul are să transmită prin mine, şi astfel să te inspir şi pe tine pentru a urma calea către tine însuţi/însăţi. Şi simt că asta este calea mea. Nu am căutat-o ci ea a venit spre mine, spontan, de undeva din ghidarea divină pe care am primit-o.

În egală măsură, am ales să fiu complet sinceră şi autentică cu tine. Poate au fost momente inconştiente  în care nu am fost şi pentru asta îmi cer iertare.

Ceea ce vreau să te rog este să citeşti aceste cuvinte cu sufletul, să îţi pastezi atenţia către interiorul tău, către plexul tău solar, pentru a simţi cu adevărat mesajul pe care am să ţi-l transmit.

Vreau să te rog să simţi acest mesaj şi nu să îl gândeşti pentru că în spaţiul dintre gânduri, vei simţi că eu şi tu suntem UNUL, şi orice distanţă care ne separă este iluzorie.

Dincolo de acest lucru, vreau să îţi spun că eu nu sunt  creatorul acestor cuvinte, ci sunt doar un mesager prin care conştiinţa supremă se exprimă.

Că tu vei alege să judeci ceea ce îţi spun, să tragi concluzii şi să îţi formezi păreri, sau vei alege să vezi dincolo de mesager scopul pentru care aceste cuvinte au ajuns acum în viaţa ta, tine de tine.

Eu sunt ceea ce sunt, şi tu mă vezi aşa cum eşti. Toate părerile pe care le avem despre ceilalţi oameni, nu îi descriu pe ei , ci ne descriu pe noi înşine.

Am descoperit asta în urmă cu multă vreme, am trăit-o şi am experimentat-o în propria mea viaţă.

Şi astăzi trăiesc fără teamă de a mai fi judecată pentru că ştiu că doar mintea judeca. Îi iubesc pe toţi judecătorii mei pentru că dincolo de minte, ştiu că în ei se afla divinul, şi ştiu că asta înseamnă iubire pură. Ştiu că de fapt cuvintele lor nu vin din suflet, ci vin dintr-o minte rănită şi condiţionată de tot ceea au întâlnit ei pe lume până acum. Ştiu că majoritatea oamenilor care te judecă, nu ştiu de ce fac ceea ce fac, pentru că sunt conduşi de cee mai multe ori de nişte reacţii şi automatisme, pe care le-au dobândit de cele mai multe ori, fără să aibă nici cea mai mică idee.

Îmi trăiesc viaţa după principiile pe carele împărtăşesc cu tine, întotdeauna sunt conştientă de mine, de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Nu ştiu doar multă teorie citită în cărţi şi atât. Toate cărţile pe care le-am citit ar fi egale cu 0 fără experienţă directă şi cunoaşterea directă a ceea ce am trăit.

Bineînţeles că primul pas este să ieşi din ignoranţă, să începi să înţelegi cum se întâmplă lucrurile, şi pentru asta, uneori ai nevoie să citeşti. Însă nu de fiecare dată. Există extrem de multe căi. Unii oameni nu au nevoie de nici o carte, ci doar rămânând în tăcere cu ei înşişi, intrând în sanctuarul finite lor, descoperă totul. Pentru că de fapt acolo se află totul.

Cărţile, seminarile, workshopurile, toate au rolul lor, însă sunt doar pârghii care să te ajute să descoperi ceea ce există în interiorul tău. Însă atunci când ajungi să fii mai confuz decât erai la început, opreşte-te. Lăsă deoparte toate cărţile, seminariile, lasa la o parte orice sfat venit din exterior, şi aşează-te fata în faţă cu tine, în tăcere. În aceste momente tu vei începe să vorbeşti cu tine. Dincolo de orice zgomot, divinul din tine îţi va vorbi şi vei începe să înţelegi.

Eu am făcut toate aceste lucruri. Am început citind, dar în mor miraculos de fiecare dată existenţa a venit şi mi-a dat să joc rolul în propria mea piesă.

În fiecare zi, sunt atentă la ce viaţa îmi oferă. Şi nu, nu este obositor, pentru că vine în mod natural. Nu trebuie să încerc să controlez şi să monitorizez, ci pur şi simplu să rămân conştientă de mine, de cine sunt eu cu adevărat.

Atunci când ajungi la înţelegerea a cine eşti cu adevărat, o nouă conştiinţă de observator răsare, şi ea nu te mai părăseşte niciodată.

Asta nu înseamnă că nu vei mai trăi anumite experienţe dureroase. Chiar şi cei care te inspiră şi şi-au dedicat viaţa pentru a-I ajuta pe alţii  să parcurgă această minunată călătorie a evoluţiei personale şi spirituale , au propriile lor experienţe de trăit. Dacă nu ar mai avea propria lor experienţă de trăit ca şi oameni, nu ar mai fi pe această Planetă.

Mai de mult, tindeam să cred că doar oamenii care îţi arată în viaţa lor ceea ce îi învaţa pe alţii, sunt de luat în calcul. Şi nu mă puteam înşela mai mult. Fiecare om pe care îl întâlnim în viaţa are un mesaj de luat în calcul pentru noi, indiferent de cum e viaţa lui în acel moment.

Un om bolnav  îţi poate oferi mesajul despre cum să te însănătoşeşti.

Un om sărac material îţi poate oferi mesajul despre cum să fii bogat material sau poate merge mai mult decât atât şi să îţi arate cum să fii fericit indiferent de lucrurile pe care le posezi.

Un om care nu este pe culmile succesului îţi poate spune la un moment dat câteva cuvinte, care să producă o transformare atât de mare în tine, încât să ajungi pe culmile succesului, acolo unde îţi doreşti.

Nu judeca omul ,ci doar deschide-te să primeşti mesajul . Chiar nu contează forma prin care el ajunge la tine.

Toată viaţa mea, voi promova iubirea. În orice formă, indiferent de cât de mult alţii vor râde, sau cât de ciudată mă vor considera .Nu mă voi opri să fiu ceea ce sunt, pentru nimic în lume.

De fapt în noi se află întreaga lume.

Trăim într-o lume a percepţiilor, şi de fapt tot ceea ce contează este de unde priveşti tot ceea ce se întâmplă. Atâta vreme cât vei privi cu mintea, vei vedea mereu separare şi dualitate. Atunci când priveşti cu sufletul vezi iubirea, pentru că sufletul este iubire.

Şi trăind prin minte, prea mult ne temem să arătăm cine suntem cu adevărat. Prea mult ne temem de ce vor spune alţii despre noi. Prea mult ne agăţăm de o imagine pe care vrem să o promovăm despre noi.

Credem că să fii complet sincer e greşit însă de fapt îţi oferă cea mai mare libertate. De aceea vreau să îţi spun câteva lucruri astăzi despre mine.

Dacă ar fi să gândesc ceea ce trăiesc astăzi în loc să simt ceea ce trăiesc, probabil aş putea să vin cu o listă întreagă de probleme. Pentru că mintea întotdeauna considera că are probleme.

Şi de aceea îţi voi spune acum problemele minţii mele pentru a înţelege mai bine.

Mintea mea îmi spune că o problemă ar fi ca în momentul de fată încă mă mai confrunt cu faptul că la capitolul bani, nu reuşesc să fac suficienţi bani din ceea ce fac.

Au fost oameni care au venit la mine şi mi-au zis, că nu ştiu să fac marketing aşa cum trebuie, că nu ştiu să îmi vând produsele în mod eficient, că am dat prea multe lucruri gratuite vouă celor care mă citiţi.

Şi pentru moment mintea mea a stat să se gândească dacă aşa e. Dar sufletul meu nu m-a lăsat să fiu altcineva decât sunt, să mă folosesc de mijloace de marketing prea elaborate pentru a-ţi vinde ţie, ceea ce fac. Nu pot să mă folosesc de trucuri mentale pentru a a-ţi arăta o cale pentru suflet.

Nu vreau să-ţi vând iluzii, şi nu vreau să te manipulez în niciun fel să faci ceva. Tot ce îmi doresc este să faci ceea ce simţi să faci. Tot ce îmi doresc este că mesajul sufletului meu să ajungă la mesajul sufletului tău. Decât să scriu într-un mod ne-autentic, de altundeva decât din suflet, pentru a putea să îmi plătesc facturile sau a trăi în confort, aleg să rămân fidelă mie însămi şi o dată cu mine şi ţie .

Au fost momente în care poate care mintea mea spunea că nu am suficient şi poate ar trebui să urmez o altă cale, însă am ales să îmi ascult sufletul şi să fac în continuarea ceea ce universul a dorit pentru mine să fac. Misiunea universului se împlineşte câte puţin prin ceea ce fac eu.

Aş fi avut posibilitatea să urmez o altă cale, care să îmi aducă mult mai mulţi bani în viaţa mea, şi atât, dar nu am făcut-o şi nu regret nici o clipă. Pentru că toţi banii din  lume nu puteau să îmi ofere, liniştea, împăcarea, iubirea, bucuria pe care le trăiesc.

Apoi mintea mea a venit şi mi-a spus că poate ar trebui să fac workshopurile mele într-un alt mod mai comercial, pentru că mult mai multă lume să vină şi să participe. Însă sufletul meu a spus nu, şi de această dată. Pentru că oamenii care trebuie să ajungă, ajung, şi nu contează că sunt 3 sau  500, cei care ajung sunt cei care rezonează cu mine şi cu sufletul meu.

Scopul meu nu este cantitatea ci scopul sufletului meu este să ating sufletele altora. Nu vreau să ating mintea ta, ci vreau să comunic de la suflet la suflet. La toate workshopurile mele, nu suntem nişte străini, nu există un profesor şi restul sunt elevi, ci suntem suflete care celebrăm iubirea şi întâlnirea noastră. Nici măcar nu sunt workshopurile ‘’mele’’ ci workshopurile universului care ne aduc împreună.

Tendinţa ego-ului este să arate cât e e de tare, cât de multe ştie, cât de multe realizări poate să aibă. El vrea să demonstreze mereu ceva. Draga mea, dragul meu, eu nu vreau să îţi demonstrez nimic. Eu sunt ceea ce sunt şi prin ceea ce sunt, scopul  meu este să îţi arăt ca şi tu să fii ceea ce eşti.

Cert este însă că în astfel de locuri, unde oamenii se întâlnesc cu iubire şi deschidere, transformări miraculoase se întâmplă în fiecare dintre cei prezenţi şi e minunat.

Oamenii pe care eu i-am întâlnit la întâlnirile pe care le-am organizat, au fost minunaţi. Sinceri, deschişi, cu compasiune şi lipsiţi de judecăţi. Şi mi-am dat seama că ei sunt EU. Nu poţi rezona cu oameni care nu sunt pe aceeaşi frecvenţă. Nu fac aceste intaniri de faţadă, să ne ascundem în fata măştilor şi când venim acolo.

Fiecare se întâlneşte cu cei cu care rezonează. De aceea vreau să te rog, că dacă nu rezonezi cu mine, sa de dezabonezi de pe situl Arta Feminină. Înseamnă că locul tău nu e aici. Nu eu sunt mesagerul care are ceva pentru tine.

Dar ţine minte că doar dacă pui preţ  atât de mult preţ pe trupul şi pe mintea ta, şi atât de puţin pe sufletul tău,  te duci să cheltuieşti  banii pe care i-ai da pe unul din produsele sau workshopurile  pentru evoluţie personală şi spirituală la cafele sau pe lucruri efemere. Şi vreau să ştii că pantofii nu îţi vor aduce liniştea sufletului. Te asigur, că am fost şi eu acolo. Terapia prin shopping e o iluzie dar nu e suficient să îţi spun eu asta, poate că trebuie să trăieşti tu prin cunoaştere directă acest adevăr, înainte să realizezi asta.

Iar dacă într-adevăr nu îţi permiţi, cu mâna pe inimă ,să dai banii pe unul dintre produsele sau workshopurile mele, te rog să îmi scrii şi ţi-l voi da cadou . Am dăruit cu dragă inimă tot ce am dăruit, atât cât am putut până acum, şi o voi face în continuare.

Însă dacă investeşti în lucruri pentru trup şi te aştepţi să primeşti de-a gata lucruri pentru suflet, te asigur că nu ai cum. Legile universului nu funcţionează aşa.

Dacă niciodată nu te-a ajutat ceea ce universul ţi-a oferit prin mesajele mele, te binecuvântez şi poţi să părăseşti comunitatea noastră cu un singur click pe linkul din emailul tău. Te iubesc şi îţi mulţumesc că exişti.

Iar dacă te-a ajutat, te rog să îmi laşi un comentariu, să ştiu că ceea ce fac nu este în zadar.

Eu te asigur că indiferent de ce mintea ta îţi spune, atâta vreme cât îţi urmezi calea sufletului , întotdeauna vei trăi cu pace, cu bucurie, cu fericire, indiferent de conditile exterioare.

Pentru că eu o fac. Pentru că e uşor să trăieşti pacea în mijlocul păcii dar nu e la fel de uşor să trăieşti pacea în mijocul războiului. Mintea mea are problemele ei, ca oricare altă minte, însă sufletul meu ştie că totul este ok, ştie că totul este în regulă, ştie că totul este perfect potrivit pentru fiecare moment.

Nu mi-e teamă nici o clipă să spun ceea ce trăiesc,  ceea ce simt nu mi-e teamă nici o clipă să plâng, sau să râd, nu mi-e teamă de absolut nimic. Nu am nimic de pierdut pentru că găsindu-mă pe mine, am găsit tot ce am nevoie. Ştiu că totul este ok în fiecare clipă.

Am înţeles că în viaţă nu te face fericit ceea ce obţii ci ceea ce îţi face sufletul să vibreze în permanenţă.

Dacă până acum ai crezut că acumularea îţi aduce fericirea şi bucuria cea mai mare, încearcă dăruirea. Vei descoperă că nu exista bucurie mai mare.

Dăruieşte din ce ai altora, şi viaţa îţi va întoarce favoarea înzecit.

Dăruieşte pace şi vei avea pace.

Dăruieşte iubire şi vei avea iubire.

Dăruieşte lucruri sau bani şi te asigur că nu vei avea mai puţin ci viaţa îţi va dărui mai mult.

Dăruieşte înţelegere şi vei avea înţelegere.

Dăruieşte compasiune şi vei avea compasiune.

Dăruieşte sănătate şi vei avea sănătate.

Dar fă-o din suflet şi cu bucurie. Tot ceea ce dăruieşti altora îţi dăruieşti de fapt ţie.

Şi fii ceea ce eşti în fiecare clipă. Fără să încerci să pozezi, să demonstrezi, să afirmi ceea ce nu eşti.

Va fi pace în lume atunci când fiecare îşi va găsi pacea. Va fi echilibru în lume atunci când ne vom aminti să dăruim, să fim generoşi, să îi ajutăm pe cei de lângă noi care au nevoie de ceva într-un anumit moment.

Poate unii au nevoie de iubire, alţii au nevoie de bani, alţii au nevoie de îmbrăţişări, alţii au nevoie de înţelegere, alţii au nevoie de acceptare. Nu există o valoare mai mare decât o alta.

Fiecare are nevoie de altceva şi dacă poţi să-I oferi din ceea ce ai tu, pentru a-l face fericit,  asta îţi aduce ţie însuţi/însăţi fericire.

Suntem cu toţii fraţi, suntem cu toţii UNUL. Lipsa ta de generozitate pe un plan îţi aduce întotdeauna lipsa generozităţii vieţii pe alte planuri.

Dacă ceva îţi lipseşte în viaţă, întreabă-te unde anume în viaţa ta ai putea fi generos/generoasă şi nu eşti.

Namaste! Divinul din mine iubeşte divinul din tine.

Cu iubire