Singurul lucru care ne împiedică să fim în armonie, să fim în abundenţă, să fim fericiţi, să fim în siguranţă, este gândul că nu suntem.

Dincolo de orice situaţie de viaţă, există un loc, în interiorul fiecăruia dintre noi, în care ne conectăm cu sursa tuturor lucrurilor, cu Dumnezeu , cu conştiinţa pură sau creatorul a tot ceea ce este .

Devenind una cu această sursă, devenim astfel una cu tot ceea ce există.

De foarte multe ori am crezut că sursa tuturor lucrurilor este în exterior, însă acesta nu poate fi adevărul complet.

Tot ceea ce credem că suntem şi tot ceea ce am crezut până acum că suntem, este în fond doar o idee, un gând, o amintire despre ceea ce suntem. Am înţeles aceste lucruri adânc în interiorul meu, în urmă cu ceva vreme, şi de atunci, ajung mereu în preajma oamenilor şi învăţătorilor care spun aceste lucruri în diferite forme.

Cu toţii trecem prin viaţă şi spunem că avem probleme, în diferite domenii şi cu cât spunem acest lucru mai tare şi mai apăsat, cu atât ele se accentuează. De ce se întâmpla acest lucru?

Păi, um putem să ieşim dintr-o ‘’problema’’, ‘’situatie’’, dacă noi încărcăm cu energie acest gând, această idee că avem probleme?

Mă uit în jurul meu şi m-am uitat adesea la mine însămi, şi mi-am dat seama cum funcţionam de fapt.

Foarte mulţi dintre noi, până ajungem să înţelegem adevărul, credem că noi suntem gândurile noastre şi noi suntem sentimentele noastre. Dar de unde vin aceste gânduri? De unde vin aceste sentimente?

Şi cine este observatorul acestor gânduri şi sentimente? Pentru că ele pot fi privite şi pot fi observate.

Oare suntem noi gândurile şi sentimentele noastre dacă le putem privi, sau suntem de fapt observatorul acestora?

Şi atunci, ce ar putea însemna sfârşitul suferinţei, pe care cu toţii o căutam?

Alergam de nebuni în viaţă, tot timpul centraţi pe a face ceva, însă aşa cum ţi-am mai spus, ştii de ce simţi fericire, atunci când ţi-ai atins un obiectiv? Pentru că în acele câteva clipe pur şi simplu te-ai eliberat de căutarea unui nou obiectiv. Pur şi simplu pentru câteva clipe, nu mai ai un nou obiectiv.

E foarte interesant pentru că asta înseamnă că de fapt fericirea nu sta într-un obiectiv ci sta în spaţiul dintre 2 obiective, şi atunci, oare nu ar fi mai simplu, pentru a putea fi fericiţi mai mult timp, să nu ne mai punem atâtea obiective, ci doar să ne deschidem către ceea ce apare în calea noastră, acceptând şi bucurându-ne de absolut tot?

Cu toţii afirmăm că vrem să fim fericiţi, însă când vine vorba despre a fii cu adevărat, unii dintre noi renunţăm. Spunem că ştim, dar nu aplicăm. Mergem la un workshop de spiritualitate, şi e totul minunat, şi simţim acolo ce înseamnă de fapt să treci dincolo de minte, şi simţim ce înseamnă să trăim în momentul prezent, dar apoi mergem acasă, şi ne întoarcem la iluzie. Ajungem acasă şi  ne spunem că nu putem să rămânem în permanenţă în acea stare de pace interioară, şi acesta e doar un gând. Pentru că putem. Important este să nu ne mai identificăm cu gândurile. Uşor de zis, greu de făcut, ai putea spune, dar oare nu e mai greu să continui să trăieşti identificat cu lumea ta de gânduri, dând naştere la tot mai multe probleme, şi iluzii şi suferinţe?

Preferăm să ne distragem din nou în lumea exterioară, uitând că universul interior este singurul care ne poate face fericiţi, pentru că acolo se afla sursa tuturor lucrurilor.

Vreau să te gândeşti chiar acum puţin.

Care sunt gândurile care te opresc să fii în armonie? Care sunt gândurile care te menţin în lipsă? Care sunt gândurile care îţi provoacă durere. Şi vreau să le observi, pur şi simplu să devii conştient/a de ele, pentru că făcând acest lucru, vocea din capul tău îşi pierde din putere.

Dacă îţi lipseşte ceva acum, este pentru că eşti la un gând distanţă de acel ceva.

Dacă nu eşti fericit, este pentru că crezi într-un gând care îţi spune că eşti nefericit. Dacă nu te simţi în siguranţă este pentru că te identifici cu un gând care îţi spune altceva. Dacă simţi că nu eşti iubit/a, este pentru că asta este povestea pe care ţi-o repeţi mereu.

Sursa tuturor problemelor noastre este de fapt identificarea cu aceste gânduri şi sentimente, este ignoranţa a ceea ce suntem cu adevărat. Nu este nimic mai complicat de atât. Este atât de simplu. În momentul în care devii conştient/a de gândurile tale, tu nu mai eşti în stare de identificare cu ele, în momentul în care îţi priveşti sentimente tu nu mai eşti aceste sentimente. Cum ai putea să fii dacă poţi vedea toate acestea?

Tot ceea ce poate fi văzut şi privit, nu este ceea ce eşti cu adevărat, pentru că de fapt tu eşti privitorul tuturor lucrurilor.

Şi tot ceea ce vreau prin acest mesaj de astăzi este doar să începi să îţi pui întrebări, să te îndoieşti de ce spun eu, şi să te îndoieşti de ceea ce crezi că ştii.

Cine eşti tu?

Poţi vedea că nu ai ceea ce îţi doreşti pentru că te identifici de fapt cu gândurile care îţi spun că nu poţi avea aceste lucruri?

Poţi vedea că de fapt fiecare poveste pe care o spui despre tine nu este ceea ce eşti, şi este doar o amintire?

Poţi vedea că de fapt ai nevoie să dai la o parte toate aceste gânduri, şi să nu te mai identifici cu ele, pentru a fi totul?

Ascultă-ţi chiar acum gândurile şi vezi ce îţi spun, şi astfel îţi vei da seama de ce nu trăieşti în fericire permanenta, în siguranţa permanentă, în iubire permanentă.

Pentru că tu eşti deja toate acestea, şi doar gândul că nu eşti acolo, te împiedică să trăieşti manifestarea acestora.

Tot ceea ce nu poţi, tot ceea ce nu ai, tot ceea ce nu vezi, se datorează gândurilor în care investeşti în fiecare zi. Tu nu eşti aceste gânduri. Eliberează-te de a mai crede în ele, şi pune totul la îndoială.

Intreaba-ta: Cine gândeşte acest gând? Cine priveşte acest gând? Cine simte acest sentiment, şi prin simpla conştientă adusă, vei începe să vezi cu claritate lucrurile.

Nu este nimic exterior care te opreşte să fii ceva, să ai ceva, să trăieşti ceva.

Singurul tău obstacol este că nu ştii încă cine eşti,că încă te identifici cu gânduri , că încă te identifici cu sentimente care vin doar din minte şi din amintiri.  De mii de ani s-a spus acest mesaj, dar dacă nu îl ştii încă, înseamnă că nu a fost momentul tău, sau nu ai vrut să îl ştii.

Poate nu ai înţeles niciodată ce înseamnă oare să îţi deschizi drumul spre iubire, să te îndrăgosteşti de tine, să înţelegi cine eşti cu adevărat. Poate nu ai înţeles cum te pot ajuta toate aceste lucruri. Ei bine, aceasta este singura cale prin care te poţi elibera de suferinţă, singura cale prin care poţi începe să vezi viaţa aşa minunată cum este, indiferent de situaţiile de viaţă prin care treci.

Această viaţă esteo călătorie, o călătorie prin care conştiinţa se experimentează pe sine în diferite forme.

Dumnezeu şi paradisul nu sunt undeva departe, ele sunt chiar aici şi acum, doar că sunt acoperite de tot felul de idei  şi gânduri care spun contrariul.

De ce credeţi că oamenii meditează de atâta vreme? De ce credeţi că se vorbeşte despre asta?

Ce se întâmplă, în rugăciune şi meditaţie de fapt?

E foarte simpu. Pur şi simplu devenim conştienţi, devenim conştienţi de trupul nostru şi de gândirea noastră, şi doar prin acest mic dar mare proces, pur şi simplu ne conectăm cu sursa tuturor lucrurilor.

Până când o să mai căutăm soluţii la problemele create prin identificarea cu mintea, tot în minte?

Doar atunci când ieşi din ‘’tine’’ şi te conectezi cu sura, te poţi vindeca, Doar atunci când ieşi din tine, şi te reconectezi cu sursa, poţi găsi soluţii la ceea ce s-a creat prin gândirea de până acum. Doar atunci când ieşi din tine şi te conectezi cu sursa, poţi simţi iubirea necondiţionată şi nelimitată, siguranţă, pacea interioară, fericirea.

Pentru că Dumnezeu nu are nici o problemă, el este totul şi el este în tine.

Trăim prea mult, în afara lui Dumnezeu şi de aici toate lipsurile şi problemele. Trăim prea mult concentraţi pe exterior, în loc să ne acordăm timp să vedem cu adevărat cine suntem. Trăim prea mult  în fata legilor divine, şi de aceea avem tot felul de ‘’probleme’’.

Care e tributul pe care îl dai exteriorului şi care e tributul pe care îl dai interiorului? Pentru a exista un echilibru în viaţa ta, e esenţial să stabileşti un echilibru în interiorul tău, e esenţial să înţelegi că nimic nu e o coincidenţă, ghinion sau noroc. Viaţa ta este reflexia conexiunii tale cu sursa.

Îţi spun acum o întrebare:

Ce îţi lipseşte acum în viaţă?

Scrie chiar acum un comentariu mai jos şi vom investiga împreună ce te opreşte în a avea acel ceva.

Te las cu un link mai jos.

Inchide ochii si devino constient/a de tot ce se intampla in corpul tau, ramanand cu atentia in momentul prezent, pe tot ceea ce se intampla in interiorul tau in timp ce asculti melodia de mai sus

Te imbratisez cu iubire