Adevărul absolut poate fi găsit, dar nu poate fi definit.

Poţi simţi că a venit momentul adevărului? Poţi simţi că încet, încet se face tot mai multă lumină?

De-a lungul vremii am cerut multe de la ceilalţi, de la societate, de la orice sursă exterioară am putut găsi, fără să înţelegem că de fapt întregul univers se afla în interiorul nostru.

A venit vremea să ne întoarcem la adevărata noastră natură, să ne întoarcem la dragoste, să ne întoarcem către noi înşine.

Istoria umanintatii travereseaza o perioadă extraordinară în care conştiinţa noastră se extinde, şi începe să vedem cu adevărat cine suntem şi unde este locul în care putem găsi tot ce am căutat până acum.

Foarte mult timp, nimeni nu ne-a învăţat cum să privim în interiorul nostru pentru a ne cunoaşte şi a înţelege  modul în care universul funcţionează. S-au scris multe, totuşi în trecut, prin mesaje subtile, metafore şi poezii, însă cred că nu a fost atunci momentul prin care să înţelegem.

Spiritualitatea este domeniul care te îndeamnă să te întorci spre tine şi să-ţi găseşti propriul adevăr  însă asta nu înseamnă că prin a citi şi a adulmeca orice material din acest domeniu ai ajuns să găseşti răspunsurile, dimpotrivă. Dacă vei rămâne prins în a citi şi a căuta mereu şi mereu alte răspunsuri în ceea ce au zis ceilalţi, vei uita să priveşti în tine.

Un prieten  înţelept spunea aşa:

‘’Daca nu îţi aminteşti  cine eşti, intra în spiritualitate şi vei găsi orice altceva decât adevăratul tău sine’’.

Pentru a vedea cine eşti cu adevărat, ai nevoie să dai la o parte toate conceptele, să laşi rând pe rând orice definiţie despre tine, până când ajungi  la ceva care nu poate fi lăsat.

Tot ceea ce cauţi, cere de la tine însăţi şi cererile tale nu vor rămâne niciodată fără răspuns.

Eşti o fiinţă măreaţă şi a venit momentul să îţi evoci aceasta măreţie, să împarţi lumina ta cu lumea.

E timpul să înţelegem cine suntem şi să ne deschidem adevăraţii ochi pentru a vedea că nu doar noi ne aflăm într-un univers ci şi el se afla în interiorul nostru.

Dincolo de cuvinte, raţionalizări, analize, dincolo de mintea ta, poţi simţi acest lucru.

Viaţa este una dintre cele mai interesante experienţe. Poate nu ştiai dar această viaţă în trupul uman, este singura ocazie de a experimenta ceea ce este material. Din dragoste pentru el şi pentru tine, creatorul ne-a dat ocazia să gustăm tot ceea ce există prin experienţă. În acelaşi timp şi-a dat ocazia să se experimenteze pe sine prin fiecare dintre noi.

Privind în exteriorul nostru nu putem vedea astfel decât tot ce se afla deja în interiorul nostru şi putem vedea că în fiecare lucru  există divinitate. În fiecare din noi există Dumnezeu şi nu doar în fiecare din noi, cât şi în fiecare lucru pe care noi îl putem percepem  în această viaţă. Totul este Dumnezeu, şi Dumnezeu este Totul, Dumnezeu este în Totul şi Totul este în Dumnezeu. Şi când spun Dumnezeu tu deja ştii că mă refer la acea conştiinţă creatoare, sursa, acel nimic din care se creează totul, şi în niciun caz nu mă refer la un moş cu barbă care stă în cer, şi aşteptă cu biciul să judece oamenii la sfârşitul zilelor.

Şi cu această ocazie îţi spun să renunţi la orice doctrină în care crezi dacă vrei să vezi cu adevărat cine eşti, şi ce înseamnă Dumnezeu. Pentru că tot ceea ce ştii deja, şi poţi defini, nu sunt altceva decât forme de gând cu care tu te identifici.

Ceea ce eşti cu adevărat , ceea ce este Dumnezeu cu adevărat nu poate fi definit, şi nici evocat prin cuvinte, niciodată, pentru că El şi noi suntem dincolo de aceste gânduri.

‘’Limbajul lui Dumnezeu este tăcerea, restul sunt doar interpretări sarace’’.

Renunţă la religie şi ştiinţa , măcar pentru 3 zile, şi lasă totul deoparte. Pentru 3 zile, hai să pretindem că nu mai ştim absolut nimic, şi ne lăsăm învăluiţi de mister. Rămâi  ori de câte ori în aceste 3 zile, în tăcere, punând la îndoială fiecare gând care îţi vine minte, renunţând la a te identifica cu el şi spunând ‘’Nu stiu’’. Atât de pur şi revelator, în acest mister, poţi găsi cunoaşterea adevărată, care niciodată nu va putea fi evocata prin cuvinte.

Poţi vedea ceea ce există dincolo de minte, atunci când rămâi în linişte şi laşi totul să treacă pe lângă tine, fiecare gând, fără să-l urmezi şi atunci când îţi abandonezi mintea care a fost construită să caute explicaţii raţionale şi logice în absolut orice.

De ce te agăţi atât de tare de ceea ce mintea ta îţi spune? Nu poţi vedea, că Tu nu eşti mintea ta? Nu poţi vedea că de fapt cea care încearcă să protejeze ceea ce crede că ştie este doar mintea ta, şi că tu eşti mult mai mult de atât?

Nu poţi găsi, inspiraţia, iubirea, pacea, creativitatea în minte, pentru că ele izvorăsc de dincolo de minte. Porneşte spre acest tărâm şi te asigur că viaţa ta se va transforma.

Nu mai pleca urechea la tot ceea ce ceilalţi au să-ţi spună, şi alege doar indiciile care îţi arată cum să găseşti în tine, tot ceea ce ai nevoie.

Adevăratul maestrul se afla în interiorul tău, întotdeauna s-a aflat acolo şi întotdeauna se va afla.

Ia deciziile cu inima, pentru că ea ştie cel mai bine, unde ai nevoie să ajungi. Ascult-o când te cheamă. Plângi, râzi, când ea îţi spune să o faci pentru că astfel te eliberezi de tot ceea ce nu eşti Tu. De gânduri, de emoţii, de sentimente, şi rămâi în claritate şi lumină .

O viaţă întreagă am fost la workshopuri , traininguri care mă tratau ca şi cum eu eram inferioară , eu eram un elev mic şi amărât, care a venit să înveţe ceva de la cineva mai mare.  Însă într-o zi am înţeles, că Totul este în mine şi eu sunt în Totul . Am înţeles că ceilalţi sunt doar indicii pentru mine, şi că de fapt tot ceea ce am nevoie este în interiorul meu. Astăzi sunt recunoscătoare când întâlnesc oameni care îmi sunt indicii pe drumul spre mine, însă în acelaşi timp, ştiu că ceva din mine a creat această manifestare fizică a gândurilor mele. Ştiu că din acel loc divin din mine, eu am adus în viaţa mea oamenii care mă fac să devin din ce în ce mai conştientă.

Eu nu îţi spun că ai nevoie să te schimbi, şi să te transformi pentru că eşti perfectă aşa cum eşti , şi pentru că ştiu că o dată ce îţi deschizi adevăraţii ochi, ai să poţi vedea  de fapt ce fiinţă minunată eşti şi să-ţi evoci aceasta măreţie fără nici o teamă.

Ceea ce îţi voi spune în continuare sunt 10 principii spirituale   care de fapt reprezintă 10 indicii că îţi evoci măreţia.  Nici acum, nu îţi spun să crezi ceva din ceea ce eu îţi spun, ci doar să verifici în interiorul tău dacă aceste lucruri pot fi adevărate.

Realitatea exterioară este singura care există?

Observaţiile pe care le facem  prin cele 5 simţuri fizice, sunt atât de puternice, încât ne conving că  realitatea exterioară este singură realitate care există. Această presupunere falsă ne provoacă că în continuu să căutăm să facem mai mult şi să avem mai mult. Mediul nostru fizic devine plin cu o mulţime de lucruri dar fiinţa noastră interioară rămâne ne-implinita. Şi aceasta goliciune interioară a noastră ne conduce mai departe, să încercăm să facem şi mai mult, şi mai mult. Mai puţin evidenta, există lumea noastră interioară care  este o realitate adevărată şi care  cauta împlinirea profundă,  calmul şi pacea. Când fiinţa ta interioară este împlinită ai tendinţa să îţi doreşti din ce în ce mai puţin , ai nevoie să faci mai puţin şi ironic  atragi şi ai mai mult decât atunci când depuneai  eforturi extraordinare.

Şi acum am să te invit să facem o pauză din această alergare şi goană pentru a face sau a avea ceva, şi să ne luăm câteva momente pentru a revizui următoarele principii. Dacă în sufletul tău simţi să trăieşti conform acestor principii fă-o  dar evita să te chinui sau să încerci din răsputeri să o faci, pentru că asta cauzează stresul şi nu este deloc productiv. Pur şi simplu poţi să îţi îndrepţi atenţia către un principiu pe zi. Aceste principii se afla deja în tine însă gentila ta atenţie vă evoca aceste adevăruri din inima ta şi  le va creşte  prezenta în conştiinţa ta zilnică.

Dragostea este singura emoţie pură, restul sunt doar reacţii la absenţa ei. Mergând dincolo de rolurile pe care le jucăm, director, muncitor, frate, părinte, putem să dăm la o parte iluzia separării şi să vedem că toţi avem aceeaşi nevoie de bază, nevoia de a fi iubiţi, şi îngrijiţi. Devenind conştienţi de asta , vedem din ce în ce mai mult conexiunile care ne unesc pe toţi. Acest lucru pe care îl numi iubire, dincolo de dragostea romantică, vorbeşte despre tot ceea ce este pur şi plin de lumină. O putem numi, Dumnezeu,  univers, sine superior,  contează destul de puţin ce nume îi dăm, ceea ce contează este  că aceasta  putere este expresia ultimă a iubirii, pure, totale şi necondiţionate. Ea este în fiecare dintre noi şi putem avea acces la ea, doar prin simplă acţiune a intenţiei.

Recunoştinţă. Când te concentrezi pe ceea ce  ai versus ceea ce îţi lipseşte, treci de la lipsa la abundenţă. Universul este complet, nimic nu lipseşte din el. Doar prin alinierea  cu această abundentă completă şi rămânând recunoscătoare pentru ceea ce ai deja, te deschizi, să atragi, mai mult şi mai mult.

Non-judecata.

Renunţă la nevoie de a judeca şi cataloga totul. Asta te include pe tine, pe ceilalţi oameni, evenimentele. În loc să judeci oamenii sau lucrurile ca fiind bune sau rele,  considera că tot ceea ce observi sunt informaţii valoroase. Aceste informaţii le poţi  aplica în drumul tău în viaţă,  indiferent de intenţiile tale. Dacă o persoană nu încheie o vânzare ea poate considera acest lucru ‘’rau’’ şi va începe să se judece fie pe el, fie clientul, fie produsul. Însă dacă va da la o parte eticheta de ‘’rau’’, va putea acumula experienta aceasta şi o va privi ca pe o oportunitate de a ajunge la următorul nivel de profesionalism. Şi acesta este doar un exemplu, pentru a înţelege cum aceste catalogări au impact în viaţa noastră. Cu această atitudine de non-judecata  îţi păstrezi energia vitală. Când încetezi să mai judeci oamenii pe care îi întâlneşti  devi mult mai plin de compasiune şi înţelegere faţă de ceilalţi şi faţă de tine însuţi.

Prezentul/prezenta.

A fi complet în prezent este un adevărat dar. Este un dar atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi. Când eşti complet prezent , eşti 100% implicat ”aici şi acum” şi poţi observa şi rămâne alert la toate oportunităţile care îţi apar. Oamenii de asemenea pot simţi când eşti complet cu ei sau nu, şi acest lucru contează foarte mult în relaţiile tale profesionale şi sentimentale.  Despre prezent, am putea să spunem atât de multe şi despre ce înseamnă să rămâi prezent şi cum să practici prezenta în viaţa de zi cu zi, însă fără experimentare directă, toate informaţiile ar fi în zadar.

Legea rezonantei

Teoriile  curente ale ştiinţei  spun că  natura noastră este non-materiala şi compusă din energie care vibrează. Dacă ai două piane într-o cameră, indiferent ce notă vei cânta pe unul, aceasta o va face pe cealaltă de pe celălalt pian să vibreze la fel. La fel în viaţa noastră dacă  suntem plini de iubire în interior,  vom avea dragostea în viaţa noastră în exterior. Pe acest principiu  şi nu numai este scrisă şi cartea ‘’Indragosteste-te de tine’’.

Dacă mergi la drum cu  milă, ura, furie, resentimente vei experimenta aceste lucruri în viaţa ta. Iubeşte oamenii,  inclusiv pe cei pe care ţi-e dificil să-i iubeşti, pentru că ai considerat că ţi-au făcut  ‘’rau’’, pontru că aceasta este doar o etichetă după cum am văzut deja. Mai mult dacă vei iubi un om  care te-a rănit, îi vei face lui o favoare şi tuturor celor care se vor întâlni cu el de acum încolo şi astfel nu îl ajuţi doar pe el ci ajuţi întregul care suntem. Iubeşte oamenii necondiţionat  şi vei vedea că peste ceva timp, în viaţa ta nu vor mai exista relaţii disturbatoare de niciun fel ci doar relaţii pline de iubire.

Autenticitatea

Prin simpla acceptare  şi iubire de sine şi a faptului că eşti completă,  îţi permiţi să fi 100% autentică. Asta înseamnă să fii complet responsabilă pentru tine însăţi. Majoritatea din noi privesc responsabilitatea  ca fiind acel lucru pe care ar trebui să-l facem sau să ne ridicăm la standardele altora. Responsabilitatea înseamnă abilitatea de a răspunde, adică de a avea încredere în ceea ce inima ne spune. Dă-ţi seama că nu e nimic de reparat. Să fii autentică înseamnă să fii ceea ce eşti cu adevărat. Aceasta autenticitate este foarte atractivă şi aduce spre tine oamenii care  rezonează cu tine. Asta înseamnă că viaţa ta va fi plină de relaţii fără efort. De ce să îţi pui măşti şi să aduci în viaţa ta oameni care rezonează cu aceste măşti?  Când încetezi să te mai îndoieşti de tine şi încetezi să mai trăieşti după standardele celorlalţi,  vocea ta interioară nu mai spune ‘’ Cum mă descurc’’? ci  ‘’Cum pot ajuta’’? Sunt 7 miliarde de oameni pe planetă, există suficienţi canditati pentru relaţii fără efort. Important este să  te accepţi pe tine, aşa cum eşti, să te iubeşti pe tine şi astfel vei atrage fără efort un partener care rezonează cu tine.

Meritul

Te-ai născut meritând tot ce e mai minunat în lume. Priveşte la un bebeluş. Este el vrednic de dragoste şi fericire? Bineînţeles. Eşti tu vrednică de dragoste şi fericire? Bineînţeles. Pentru că tu eşti dragoste şi fericire. Iar dacă  crezi că nu meriţi, înseamnă că ai acceptat în sistemul tău de credinţe  o minciună  de la cineva din exteriorul tău, o interpretare dintr-o sursă exterioară ţie. Conecteaza-ta cu sursa ta interioară din nou, care este completă,  şi îmbrăţişează sentimentul că meriţi. Dacă încă ai îndoieli priveşte din nou la un bebeluş şi gândeşte-te din nou.

Legea efortului minim

Să încerci  din greu vine din teamă şi îndoială şi te conduce spre  a-ţi extrage resurse limitate din intelectul tău. Când aplici legea efortului minim  , ai acces la resurse  mult mai extinse: abilitatea creativă a imaginaţiei şi intuiţiei din conştiinţa ta. Mai simplu spus, atunci când încerci să găseşti mereu soluţii prin mintea ta, soluţiile întârzie să apară şi sunt limitate pe când atunci când îţi calmezi mintea şi accesezi acest loc de dincolo de minte al conştiinţei, soluţiile se creează de la sine şi  sunt bazate pe inspiraţie. Încercarea grea inhiba procesul natural de  incubare şi iluminare  de unde vine inspiraţia. Rămânând în minte, te priveşti că pe o fiinţă limitată şi nu te conectezi la sursa  infinită din care faci parte. Mai puţin efort, înseamnă  mai puţină tensiune, anxietate,  control,  şi mai mult uşurinţă, încredere şi credinţa.

A dărui şi a primi

A dărui şi a primi formează un cerc de energie care este incomplet  dacă unul din aspecte lipseşte. Dăruieşte ceea ce îţi doreşti. Dacă vrei mai mulţi bani, ajută-I pe alţii să facă mai mulţi bani, îţi doreşti mai multă bucurie, creează mai multă bucurie pentru ceilalţi. Însă, ţine minte că pentru a dărui complet ai nevoie  să îţi dai voie să primeşti complet. Mulţi dintre oamenii spirituali se tem să primească ceva material pentru ceea ce fac şi mulţi dintre cei care primesc indicii de la aceştia, considera că totul li se cuvine şi nu dăruiesc nimic înapoi.  Bogăţia materială este un aspect  al acestui cerc de energie  format din a dărui şi a primi.

Dificultăţile apar atunci când eşti ataşat  de această bogăţie, atunci stopezi curgerea. Dacă o laşi să circule atunci creezi şi mai multă , şi mai multă de care întregul se poate bucura. Sunt oameni care ţin cu dinţii de ceea ce au, şi într-o zi pierd tot, pentru că nu au dat voie acestei bogaţii să circule. Ea aparţine universului, nu ţie, şi tu poţi să te bucuri de ea, atâta vreme cât rămâi deschis şi pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi a contribui la abundenta universului de care să se folosească toată lumea.

Nu în ultimul rând, deschide-te sprea a-ţi dărui ţie. Onorează-ţi  dreptul de a primi pentru că nimeni altcineva nu o va face.

Din proprie experienţă, îţi spun că şi eu am făcut acest lucru. Nu mă deschideam să primesc. Când am început să scriu, a fost o perioadă dificilă pentru tine, pentru că eu îmi doream să îi ajut pe ceilalţi dar nu credeam că merit ceva pentru asta. Toată lumea avea senzaţia că eu fac asta dintr-un hobby, şi că pe lângă sigur mai am un loc de muncă, însă nu aveam. Nici astăzi nu am. Vocaţia, pasiunea şi misiunea mea, este să experimentez , să transmit mai departe toate informaţiile pe care le accesez şi să ofer indicia spre ceea ce înseamnă calea spre iubire. Şi îmi dedic , timpul, energia, viaţa pentru asta, din iubire, pentru iubire.

Iar apoi mi-am dat seama că merit, că prin simpla mea prezenta, contez pentru lumea asta în care trăim , şi la fel contezi şi tu, aşa că dă-ţi voie să primeşti, la fel de mult cum dăruieşti.

Credinţă

Păstrându-ţi credinţă, de fapt îţi exprimi încrederea în  tine şi în ceva mai înalt, într-o sursă mai înaltă. Începi să te predai graţiei divine pentru că ştii că rolul tău aici este pentru un bine superior şi nu mai eşti atât de impacient să obţii mereu ceva.

Prezenţa ta în lume nu e întâmplătoare şi modul în care lucrurile se întâmplă pentru tine acum, au efect asupra întregului, întregii umanităţi. Şi ca să-ţi dau un exemplu, poate că prin simplul fapt că tu ai avut o stare de tristeste 3 zile, ai salvat viaţa cuiva din celălalt colţ al lumii, pentru că fără îndoială suntem interconectaţi şi lucrurile sunt aşa cum trebuie să fie pentru binele superior al întregului. Îţi dai seama acum, cât de mult contezi deja? Nu trebuie să faci absolut nimic să demonstrezi ceva, cuiva, prin simplu fapt că exişti, ai un aport extraordinar asupra întregului. Ceea ce ai nevoie va apărea atunci când trebuie.

Credinţă te va face să implementezi aceste principii în viaţa ta de zi cu zi. Şi doar experimentarea directă va întări aceste principii şi credinţa. O dată ce le experimentezi te eliberezi de limitarea finită şi încercare  şi începi să te bucuri  de abundentă infinită care este deja aici. Începi să te bucuri de bucuria care există în acest moment, de iubirea care există în acest moment, de fiecare clipă că un copil. Şi atunci înţelegi că mai puţin efort îţi aduce mai multă abundenţă.

Lasă-mi un mesaj cu 5 dintre propriile tale principii de viaţă şi împreună ne vom da seama  dacă acestea sunt o sursă de inspiraţie pentru tine, sau o sursă de durere.

Te îmbrăţişez cu drag

Produse Recomandate