În prezenta toate lucrurile vin la lumină. Cât de clar şi de minunat devine totul.

Oare când a fost momentul în care am uitat să fim complet absorbiţi într-un moment, o clipă, o experienţă? Când ne-am îndepărtat atât de mult de a vedea adevărul, divinul şi magia?

Viaţa e o experienţă nemaipomenită atunci când o descoperi, şi mă refer la adevărata viaţă, nu lupta pentru supravieţuire.

Nu mai ştim să vedem lumea prin ochii adevărului. Cum am putea , de fapt, când abia ne menţinem privirea aţintită într-un loc, în ochii altcuiva, preţ de câteva secunde?

Ne ferim privirea de privirile altora şi nici nu ştim că prin ochi se deschid fereastre către suflet, însă avem nevoie să privim atent şi îndelung pentru a ajunge să vedem.

Acolo se găseşte adevărul, acolo s-a găsit întotdeauna, în inima ta, în spaţiu acela minunat al fiinţei tale. Nu e nevoie să crezi nimic din ceea ce spun, însă poţi închide ochii şi simţi. Respiră în corpul tău şi rămâi atent/a la senzaţiile din corpul tău, de la tălpi până în creştetul capului. Lasă gadurile să vină şi să plece, ca nişte vizitatori şi rămâi aşa. Orice întrebare ai avea, ieşi din minte şi intră în inima ta, şi doar stai acolo, fără să aştepţi nimic şi răspunsurile vor veni.

Privesc acum prin ochii unui geam larg, din compartimentul unui tren şi tot ce văd e frumuseţe. În sufletul meu, în corpul meu, în fiecare celulă, e o bucurie nemărginită fără niciun motiv, o bucurie naturală. Mă uit la interlocutorul meu şi îmi vine să îmi strâng ochii de bucurie, să ţip, să spun tuturor cât de frumos este să revii în pântecul fiinţei tale. El se uită la mine şi îmi spune: Asta eşti tu. Asta e ceea ce eşti.

Doamne cât mi-aş dori să ne dezbrăcăm cu toţii de ceea ce nu aparţine şi să ne simţim cu toţii aşa. Visez la o lume, în care toţi vor putea vedea urâtul în frumos şi frumosul în urât pentru că există.

Dovada vie o am chiar acum în faţă. Mă uit pe cer şi văd o mulţime imensă de păsări minunate, maiestuoase, care zboară şi ne arată cât de frumos este să fii liber, cât de frumos este să zbori în înaltul cerului. Dacă îmi cobor privirea însă, văd şi motivul pentru care aparent ele s-au adunat acolo. Zboară peste o groapă de gunoi.

Cât de sublim, cât de minunat. Dacă pentru a vedea zborul şi libertatea , ce am de făcut este să caut o groapă de gunoi, cu plăcere, întotdeauna.

Ne-am obişnuit să credem prea mult ca lucrurile fie sunt frumoase, fie sunt urâte, să îngropăm ceea ce considerăm urât, ceea ce considerăm dureros, adânc în sufletul nostru, şi să fugim de asta. Însă Doamne, cât de minunate sunt diamantele când dai nămolul la o parte, cât de minunată e bucuria care se găseşte sub stratul de tristeţe, câtă libertate îţi poate aduce închisoarea.

Am trăit ultimele zile într-un mod absolut senzaţional, descoperind din nou graţia în fiecare experienţă pe care o întâlnesc în cale. Pe lângă workshopul minunat pe care l-am trăit şi în care am putut să văd câte conştientizări minunate apar  atunci când eşti înconjurat de prezenţa şi cum viaţa adevărată se trezeşte în oameni, eu însămi am fost pusă faţă în faţă cu ceva care se afla îngropat de multă vreme în mine.

Am simţit şi trăit astfel că sunt 2 căi prin care poţi aduce tot ceea ce există în tine la suprafaţă, una este conştientă, iar altă care se crează din inconştienţă.

Purtam de mici răni  în sufletele noastre, emoţii reprimate, care au acoperit comoara adevărată care se afla în noi. Unele dintre ele nici măcar nu mai ştim de unde vin, sau de unele am uitat complet şi totuşi în lumina conştiinţei, ele apar şi se exprimă.

Călătoria către ceea ce eşti cu adevărat este senzaţională, este plină de graţie şi entuziasm, plină de momente în care eşti pur şi simplu uimit de cât de perfecte sunt toate lucrurile, de cum apar şi ţi se releva, atunci când eşti deschis să le primeşti.

Mi-am dat seama că înţelegerea a cine eşti cu adevărat şi a modului în care viaţa pe Pământ funtioneaza este extraordinară.

Cu toţii suntem în căutarea fericirii, însă o căutam atât de departe de noi, astfel încât nu o găsim niciodată.

Fericirea înseamnă energia vieţii, fericirea înseamnă revenirea la adevărata noastră natură. Sunt mulţi oameni care vorbesc despre asta şi e minunat că se întâmplă, însă cel mai minunat este să simţi cine eşti într-un spaţiu al prezenţei.

Am fost învăţaţi despre cine suntem, într-o multitudine de forme, pe măsură ce am trăit în această viaţă, însă de prea puţine ori, am pus la îndoială aceste lucrurile care ni s-au spus şi să căutăm în interiorul nostru.

În interiorul nostru există o energie imensă, o vitalitate şi o bucurie de care nu suntem conştienţi. Întreaga forţă a vieţii ne curge prin vene, celule, prin piele şi prin toţi porii. Nu e nimic altceva. Important e să ne deschidem către această energie să o simţim cu toată fiinţa noastră.

Tot ceea ce acoperă să simţim această forţă, această energie, această bucurie, această iubire imensă, sunt aceste ‘’rani’’, emoţii, dureri, pe care le-am stocat în interiorul nostru, pentru că le-am judecat, pentru că le-am considerat ‘’rele’’, pentru că le-am îngropat de teamă că nu le putem suporta.

Şi ceea ce vreau să-ţi spun că poţi să le suporţi şi mai mult, aducându-le în lumina adevărului, te eliberezi pentru totdeauna de ele, şi revii la bucura care eşti, la exalatarea şi extazul vieţii, la minunăţia fiinţei tale.  Doamne cât de minunat e, şi cât de minunat este să ai lângă tine, un om conştient, care să susţină această revenire în fiinţa.

Dintotdeauna am spus că relaţiile binecuvântate au loc între oameni conştienţi şi nu am spus-o pentru că sună frumos, am spus-o pentru  că am experimentat aceasta magie şi când spun relaţie, nu mă refer neapărat la relaţia de cuplu.

Viaţa e cel mai mare maestru al tău, în fiecare clipă, atunci când îţi deschizi ochii inimii să vezi că tot ce ţi se releva nu e întâmplător, ci e acolo, pentru a te conduce spre a vedea cine eşti.

Şi tu eşti bucurie, exaltare, energie pură.

Tu eşti curgerea vieţii.

Tu eşti iubire şi eu sunt iubire.

Tu eşti totul şi o dată ce dai la o parte ceea ce nu eşti, începi să simţi cu toată fiinţa toate acestea.

Revino la a fi aceasta curgere lăsând în fiecare clipă să vină tot ceea ce simţi la suprafaţă fără judecată. Rămâi cu ceea ce simţi şi apoi ia-ţi la revedere de la durere, mulţumindu-i că a venit să îţi arate că există îngropată în tine, pentru că tu să redevii liber.

În orice pozitiv există negativ şi în orice negativ există pozitiv.

În prezenţa există iubire, şi în iubire există prezenta,

În curgere şi flow există direcţie, iar cu direcţia vine flowul.

Tot ceea ce pare aparent opus în aceasta lume, se include în cel mai minunat mod,

Şi simţind în interior această includere, separarea din tine dispare urmând ca apoi să dispară din viaţa ta.

Întotdeauna , totul are legătură cu tine. Întotdeauna totul se transformă cu tine. Întotdeauna tu eşti singurul/singura care se poate întoarce la a se simţi întreg. Uită-te în inima ta, respira şi rămâi cu aceste cuvinte. Verifică să vezi dacă ele pot fi adevărate. Nu le crede, nu le respinge, ci doar rămâi cu ele, primind energia care se afla dincolo de ele. Fă acest lucru cu orice crezi în viaţa ta, cu orice gând, pentru a-ţi da seama dacă el este adevărul sau doar o iluzie , un construct pe care mintea l-a creat pentru că mintea se bazează pe trecut, pe ceea ce a primit de părinţi, învăţători, societate, adn, şi de multe ori, ea ne spune lucruri care nu sunt reale.

Foloseşte-te de minte când lucrezi în excel, în activităţi practice, însă când vine vorba de ceea ce ţine de neîmplinirea sufletului şi rapsunsurile legate de asta, cauta în inima ta, pentru că doar în aceste întrebări puse inimii tale, vei găsi răspunsuri.

Nimeni altcineva nu îţi poate da răspunsuri decât tu iar în lumina prezenţei, acestea devin atât de clare.

Când ai o întrebare la care cauţi răspuns, rămâi prezent/a, păstrându-ţi atenţia asupra senzaţiilor din corpul tău,  şi respiră, fără a încerca să controlezi respiraţia, ci doar urmărind-o.

Fă acest joculeţ chiar acum. Închide ochii, respiră, ieşi din mintea ta, urmărindu-ţi respiraţia, şi senzaţiile din corp şi rămâi acolo cu ceea ce este. Fără să judeci, lasă-te să simţi ceea ce simţi, şi, stai acolo să respiri în inimă. Dacă apar gândurile, lasă-le să treacă ca şi cum sunt nistre trecători pe stradă.  Rămâi acolo, şi dă-ţi voie să simţi tot ceea ce simţi, complet. Dacă îţi vine să plângi, dă-ţi voie să plângi. Dacă simţi revoltă, dă-ţi voie să o simţi, dacă simţi tristeţe, las-o să vină la suprafaţă. Nu te întoarce în minte să vezi de unde vine, şi de ce e acolo. Nu încerca să o asociezi cu vreun gând anume, ci doar las-o să fie. În această lumină a prezenţei , tot ceea ce are nevoie să vină la lumina va veni, iar apoi te vei elibera. Dacă nu e nimeni lângă tine, şi simţi că îţi e prea greu de suportat, strânge-ţi braţele ca şi cum te-ai îmbrăţişa pe tine însăţi, şi rămâi în continuare acolo.

Apoi, rămâi în continuare observând senzaţiile din corpul tău, şi simte forţa vieţii , şi energia care eşti, de orice natură ar fi, nu o judecă, nu o cataloga, pentru că în fond şi la urma urmei, doar energia vieţii, în orice ‘’forma’’ ar fi ea, circulă prin corpul tău.

Poate uneori va apărea ca o energie caldă, uneori că o energie rece, alteori ca o energie de pace, sau o energie vie şi proaspătă, iar alteori poate chiar o vei simţi că o energie sexuală. Nu te teme de ea, îmbrăţişeaz-o pentru că în fond şi la urma urmei, ne-am născut dintre un bărbat şi o femeie, în urma unui act amoros, înţelegi de ce energia sexuală, e energia vieţii? Doar las-o să curgă prin corpul tău şi simte cum ea se împrăştie către toate celulele corpului tău.

Şi vezi ce rămâne. Vezi cum te simţi, după aceea.

Te aştept cu un comentariu să îmi povesteşti cum a fost experienţa, dacă ai reuşit să duci acest joc până la capăt, sau ce te-a împiedicat. Sunt aici să te ghidez , sunt aici să tea jut şi o voi face dacă mi-o voi cere. Nu îţi voi da o soluţie, ci îţi voi arăta cum o poţi găsi în interiorul tău iar acest lucru e mai valoros decât orice soluţie aş putea eu să îţi dau.

Te îmbrăţişez suflet drag

A venit timpul să îţi aminteşti cine eşti.

A venit momentul să vezi ce îţi animă corpul.

A venit momentul să vezi că până şi mintea ta e animată de ceva.

A venit momentul să înţelegi că în tine se află totul. A venit momentul să înţelegi că salvarea ta nu va veni niciodată din exterior. A venit momentul să aduci din nou la suprafaţă comoara care eşti. Eşti deja acolo. Nu ai nevoie să ajungi nicăieri. Nu ai nevoie să cauţi la mii de kilometrii distanţă sau la o anumită perioadă de timp. Nu vei găsi nimic acolo, pentru că totul este AICI şi ACUM.